Čistý a kvalitný web práve pre Vás!

Návody

V dôsledku určitých udalostí sa môže zmeniť Harddisk s formátom NTSF alebo FAT  na RAW format, čo znamená, že systém nedokáže určiť, ktorý súborový systém sa nachádza v pevnom disku.

Môže sa to stať v nasledujúcich prípadoch:

  1. Poškodenie štruktúry súborového systému,
  2. Používateľ neformátoval oblasť,
  3. Nemáte prístup k obsahu zväzku.

Takéto problémy sa vyskytujú v dôsledku zlyhaní systému, nesprávneho vypnutia počítača, nestabilného napájania alebo dokonca vírusov. Navyše majitelia nových diskov, ktoré nie sú formátované pred použitím, sa môžu vyskytnúť pri tejto chybe.

Niekedy sa stáva, že sa objavuje pri načítaní operačného systému Windows - boot loader, ktorý zobrazuje na výber 2 operačné systémy, kde jeden môže byť nechcený po chybnej inštalácii.Problém zvykne pretrvávať aj keď urobíte formátovanie systémové disku, čo je celkom zvláštne.Riešením je zmazať  v súbore boot.ini odkaz na druhý nechcený operačný systém.Ako ukazujú obrázky.

Zdielaný mobilný internet je výhodný, najmä pri výpadkoch vášho primárneho internetového pripojenia, keď nemusíte odbehnuť k inému PC.

Výhody káblového USB pripojenia

+ používate signál a žiarenie len vašej siete, nepribúda ďalšie škodlivé žiarenia ako WiFI a Bluetooth

+ kábel zároveň slúži ako anténa na zosilnenie signálu a zároveň nabíja batériu z vášho  PC

+ šetríte batériu, ktorá nemusí vysielať WIFI ani Bluetooth žiarenie.

+ nepotrebujete kupovať nový modem

Od verzie 3.7 sa vo WordPresse objavila novinka vo forme automatických aktualizácii. Wordpress tak automaticky môže nainštalovať novú sub verziu napr.  z  3.7.1 na 3.7.2.

Pokiaľ chcete mať kontrolu nad aktualizáciou wordpressu môžete to vypnuť.

Automatickú aktualizáciu jadra WordPressu vypnete pridaním nasledujúceho kódu do wp-config.php

define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', false );

Automatickú aktualizaciu pluginov a šablon WordPressu vypnete pridaním nasledujúceho kódu do wp-config.php

define( 'AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED', true );

Predajca bicyklov Maxbike, uskutočnuje pravidelne súťaže o cenné komponenty a súťaže o nový bicykel, prípadne iné súťaže.V roku 2012 sa uskutočnila zaujímavá sútaž o horský bicykel.Usporiadatelia  ponúkli šablónu s rámom bicykla na ktorý mohol dizajnér vytvoriť vlastný farebný rám a následne  zaslať na email svoj výtvor. Súťažiaci mohli dizajn bicykla vytvoriť v grafickom počítačovom programe alebo voľne rukou a zaslať fotografiu.Bicykla som sa nedočkal :-), ale vytvoril som farebný rám, ktorý niekedy použijem pre svoj horský bicykel, môžem ho kľudne nazvať Bike Ohnivák :-).