Čistý a kvalitný web práve pre Vás!

Recenzie

Obchodné praktiky niektorých firiem, sú neprípustné, menovaná firma predáva tovar, ktorý zákazník reklamuje pre uvoľnovanie čiastočiek z vodného filtra priamo do pitnej vody. Výrobok je tým pádom závadný.Bolo preukázané vlastným testovaním, že výrobok prepúšta čiastočky viditeľné voľným okom,  firma to však popiera a odmieta vrátiť peniaze v plnej výške.Spoločnosti Filtry Vodní s.r.o. bol vrátený výrobok, pričom spoločnosť Filtry Vodní s.r.o nepreukázala snahu vyriesiť problém a vrátiť peniaze, vystupuje ako podvodná firma, ktorá sa dokáže finančné obohatiť na úkor zákazníka.

Filter na kohútik počas 14-tich dňoch používania  uvoľňoval priehľadné čiastočky viditeľné voľným okom (pozostatky z filtra), chuť filtrovanej vody sa zmenila na jemne nakyselú (subjektívny pocit) oproti vode z kohútika,  meranie TDS-3 metrom preukázalo (množstvo rozpustených látok), v pitnej vode na úrovni 284 ppm a vo filtrovanej 289 ppm, takže filter nevykazuje zlepšenie na úrovni rozpustených látok. Celková tvrdosť filtrovanej vody bola porovnateľná s pitnou vodou z kohútika.Filter neodporúčam, pre uvoľňovanie čiastočiek z filtra.

Recenzia  ESHOPU - www.mojalekaren.sk

aktualizácia: 2.5.2015

+ rýchle  odoslanie objednávky

+ možnosť využitia služieb zasielkáreň

+ spoľahlivosť pri dodaní objednávaného tovaru

+ netlačí faktúry, šetrí životné prostredie

- dotazník otázok, zbytočne veľa otázok pre jednoduchý tovar

Zoznamovanie prostredníctvom internetu, prostredníctvom portálu Partner na úrovni, neprináša dostatočne profesionálny prístup od vedenia,akoby sa dalo očakávať,  začnem pekne po poriadku , na začiatku sa vyplní podrobný osobnostný formulár, ktorý môže zabrať aj 20 minút času, portal vám vygeneruje heslo (niekde si uložte), a automaticky vás prihlási, ako prihlasovacie meno je vaša emailova adresa,  pošle na email správu na potvrdenie emailu,  takto prihlásený môžete prezerať návrhy na zoznamenie, posielať správy a komunikovať nemôžete, ste prihlásený  bez aktivity. Platba prebieha dvoma spôsobmi ..

Dňa 29.4 v čase od 9:00 do 18:00 a dňa 30.4.2015 v čase od 9:00 do 14:00 sa uskutočnil v Nitre (AGROKOMPLEX - VÝSTAVNÍCTVO ) - Veľtrh práce – Job Expo 2015.Na podujatí boli zastúpené takmer všetky personálne agentúry. Medzi sprievodné podujatia patrili XVII. ročník European Job Days, vystavovatelia zo stredných škôl, stánky s ponúkanými výrobkami prevažne domácich výrobcou a hudobný program mladých talentovaných umelcov. Veľmi veľký záujem ľudí pútala ponuka práce zahraničných vystavovateľov, boli zastúpené takmer všetky štáty strednej a západnej Europy. Kapacity pre prácu v zahraničí boli veľmi rýchlo naplnené..

 

MEDZINÁRODNÝ STROJÁRSKY VEĽTRH 2014,  sa uskutočnil v dňoch 20.-23.2014, do Nitry som pricestoval z Banskej Bystrice v posledný deň výstavníctva.Najvačsiu pozornosť pútali 3D tlačiarne, ktoré napriek vysokým cenám boli veľmi slušne predávané.Z domácej výroby ma zaujali  produkty  z Košickej a Žilinskej Univerzity  v  pavilone A. Podujatie ponúklo množstvo zaujimavostí ako napríklad automobil s dojazdom 783 km na 1liter,  stroj na skladanie rubikovej kocky, 3D tlačenie aktívná - ukážka tvarovania tváre.

CYKLO SHOW, ktorá sa uskutočnila v dňoch 15. - 18. 3. 2012 Incheba Expo Bratislava súbežne s výstavami zameranými na aktívne využitie voľného času Motocykel, Boatshow, Rybárstvo a voľný čas. Na podujatie som pricestoval v sobotu z Banskej Bystrice. Mojim úmyslom bolo otestovať e-bike a podľa toho zvážiť kúpu takého bicykla. Podujatie bolo pod taktovkou motocyklov, aspoň čo sa týka návštevnosti, bicykle boli v menšom zastúpení, stále prevláda u e-bikov vysoká cena za málo muziky, predovšetkým chcem upozorniť na to, že e-biky sú určené prednostne na cesty, na náročný terén  nie sú prispôsobené, aj keď sa predávajú s robustnými plášťami, pre náročný terén..